از رنگ پیگمنت و مستربچ جهت تولید ظروف پلاستیکی استفاده می شود. مستربچ با استفاده از پگمینت و افزودنی هایی مانند ترکیب ماده ی ترموپلاستیک تولید می شود. یکی از دلایل اضافه کردن رنگ پیگمنت و مستربچ به پلیمر بهبود کیفیت آن و تولید رنگ است.
از رنگ پیگمنت و مستربچ جهت تولید ظروف پلاستیکی استفاده می شود. مستربچ با استفاده از پگمینت و افزودنی هایی مانند ترکیب ماده ی ترموپلاستیک تولید می شود. یکی از دلایل اضافه کردن رنگ پیگمنت و مستربچ به پلیمر بهبود کیفیت آن و تولید رنگ است.
یکی از محصولات صنعتی و پلیمری که در صنعت پلاستیک برای افزایش ثبات و مقاومت محصول استفاده می شود، کامپاندهای پلیمیری هستند. تولیدکنندگان مواد پلاستیکی اغلب با مشکلاتی مانند ضعف فیزیکی محصول، پایین بودن خواص، هدر رفت مواد اولیه، کند بودن فرآیند تولید و... مواجهه می شوند و به همین علت از محصولات مستربچ و یا کامپاندهای پلیمیری در فرآیند تولید خود استفاده می کنند تا سبب تسهیل و تسریع در فرآیند تولید محصولات شود.
انتخاب مواد و ابزارها در فرآیند قالب گیری تزریق پلاستیک نقش بسیار مهمی را در کیفیت ساخت و کیفیت محصول ایفا می کند. بنابراین اهمیت ماده ایی که در هر مرحله از قالب گیری استفاده می شود در عملکرد نهایی محصول نقش بسزایی دارد و سبب می شود محصول نهایی از بالاترین کیفیت ممکن برخوردار باشد. شما باید بدانید که نیازهای محصول نهایی شما در فرآیند قالب گیری چیست تا با کمترین هزینه یک محصول با کیفیت تولید کنید.
مهم ترین موادی که در فرآیندهای تزریق پلاستیک نقش بسزایی دارند رزین های پلاستیک می باشند. در واقع رزین ها موادهای پلیمری هستند که با ساختار جذاب خود اجازه ی تولید انواع قطعات و لوازم پلاستیکی را در صنعت می دهند.
پلیمر مادهای است که از مونومرهای زیادی تشکیل شده است که همگی به هم متصل شدهاند تا زنجیرهها را تشکیل دهند. یک مونومر میتواند از یک تا چند اتم تشکیل شده باشد که واحد پایه را تشکیل میدهند در واقع مونومرها واحدهای کوچکتر هستند که پلیمر را تشکیل میدهند.
در زبان یونانی کلمه پلیمر به معنی پلی به معنای چند و مر به معنی بخش یا قسمت تشکیل شده است. در این مقاله قصد داریم به معرفی مواد پلیمری و پلاستیک بپردازیم و علاوه بر این انواع پلیمر و همچنین مزایا و معایب استفاده از پلیمر و پلاستیک را نیز برای شما بیان کنیم برای کسب اطلاعات در این زمینه بهتر است ما را تا انتهای مقاله همراهی کنید.
گرانول به شکلی از پلیمر گفته می شود که به صورت دانه ای بوده و کاربردهای فراوانی در حوزه صنعت پلاستیک و پلیمر دارد. کیفیت این مواد اولیه به کار رفته در محصولات پلاستیکی تاثیر قابل توجهی بر کیفیت تولیدات نهایی یک شرکت و یا کارخانه بر جای خواهد نهاد. طریقه تولید گرانول در شرکت های مختلف متفاوت بوده و به همین دلیل آشنایی با نحوه تشخیص گرانول باکیفیت از بی کیفیت بسیار حائز اهمیت است. در ادامه به بررسی نکات و نحوه آزمایش تشخصی کیفیت گرانول باکیفیت از بی کیفیت خواهیم پرداخت.
بسیاری از مردم تفاوت های نایلون و نایلکس رو نمیدانند و در خیلی از مواقع آنها رو بجای یکدیگر بکار می برند ما در این مقاله قصد داریم تا تفاوت های نایلون و نایلکس بگوییم و کاربردهای هرکدام رو شرح دهیم.
نایلون همان پلی اتیلن سبک یا LDPE می باشد اما از دیدگاه تخصصی نایلون یک ماده ترموپلاستیک است که از مواد پتروشیمی ساخته می شود. نایلون 6، نایلون66 و نایلون 6.12 از جمله پلاستیک های مهندسی می باشند که مقاومت خوبی در برابر بیشتر مواد شیمیایی دارند. نایلون ها معمولا از مواد نیمه بلوری و بسیار سختی هستند که در درجه های متقاوت تولید می شوند. نایلونها را میتوان با مواد پرکننده ای مانند شیشه یا روغن مخلوط کرد تا جنبههای خاصی از عملکرد آنها را افزایش دهد
بسیاری از افراد فکر می کنند گرانول نوعی از پلیمر است که این تصور اشتباهی می باشد گرانول اسم پلیمر خاصی نیست بلکه نوعی ساختار از پلیمر می باشد که بصورت دانه دانه است و با روش های مختلفی مانند بادی، دورانی، تزریق و.. به محصول نهایی اضافه می شود و بیشترین مصرف را درتولید صنایع پلاستیکی دارد.
بیشترین دلیل محبوبیت گرانول در بین تولیدکنندگان سهولت استفاده در تولید می باشد زیرا برخلاف پودرها که در هوا پراکنده می شوند و میزان بسیار زیادی از ماده رو به هدر می دهند گرانول این مشکلات را ندارد و سبب آلودگی محیطی نمی شود.